header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Vacature sponsorcommissie

6-4-2014
Inhoud van de functie
Als lid van de sponsor commissie van MHC Sint-Oedenrode heb je als taak via sponsoring door derden inkomsten te generen ten gunste van MHC Sint-Oedenrode. Daarnaast ben je als lid van de sponsorcommissie de verbindende en coördinerende schakel tussen de sponsoren, de commissieleden, het bestuur en de leden.
 
Beknopte omschrijving activiteiten
Minimaal 6 x per jaar een overleg met de commissieleden en verantwoording over een pakket sponsoren (beheer van bestaande sponsoren en prospects). Binnen het team zorg je voor het juiste beheer en onderhoud van bestaande sponsoren en stimuleer je het verkrijgen van nieuwe sponsoren door een nog op te zetten acquisitieplan. Onder verantwoording verstaan zijn wij een jaarlijks contact & afstemming en facturatie naar sponsoren en terugkoppeling naar commissieleden. Verder organiseren wij jaarlijks een evenement zoals een sponsorborrel of een clinic.

Tijdsbeslag
Minimaal 6x per jaar met de commissieleden overleg van omstreeks 1-2 uur. Beheer & werving sponsoren. 1x per jaar een sponsorborrel organiseren voor bestaande en nieuwe sponsoren.
 
Aanmelden/informatie
Bij interesse graag contact opnemen met Frank van de Velde / Jan-Hein van den Broek / GertJan van Thienen of stuur een mailtje naar [email protected].

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode