header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalcompetitie

3-2-2014

Dames 1 heeft een meer dan geslaagd zaalhockeyseizoen gehad. Na 2 speelrondes stonden ze op de eerste plek. Op 19 januari behaalde ze de winst op Eindhoven en maakte ze zich op voor de strijd om het Zuid-Nederlands kampioenschap. Helaas hebben ze hier 2 keer verloren, maar het was een hele ervaring. Dames 1 heeft genoten van dit zaalhockeyseizoen! Ook Rooi Heren 1 heeft een mooie zaalhockey competitie achter de rug. Op de 3despeeldag stonden ze op de eerste plaats. Hierna leek de 2de plaats het hoogst haalbare. Op 17 januari ging Heren 1 in sporthal de Streepen de strijd aan. Toen bleek het onmogelijke toch mogelijk! Doordat Rooi heren 1 van hun directe concurrent Zwart-Wit wist te winnen en zij hun 2 wedstrijden gelijk speelden , zou Rooi heren 1 kampioen worden als Zwart-Wit ook maar een enkel puntje liet liggen. Helaas won Zwart-Wit en werd Rooi heren 1 tweede in de competitie.


Naast heren en dames 1 spelen er natuurlijk nog veel meer teams van MHC Sint-Oedenrode in de zaal. Voor hen is de competitie nog niet voorbij! Sommige strijden nog om het kampioenschap en andere proberen nog een plaatsje naar boven te komen.
Komend weekend, 15 en 16 februari, spelen nog enkele jeugdteams hun laatste wedstrijd. Daarna wordt bekend welke teams zich kampioen mogen noemen. We houden jullie op de hoogte: lees de website !

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaalcompetitie 2019-2020: De kampioenen

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode