header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Nieuws uit de Technische Commissie

18-11-2013

Vanwege gebrek aan tijd heeft Bob Meijer na 8 jaar afscheid genomen als trainerscoördinator van de technische commissie. Bob heeft zich enorm ingezet voor jeugdtrainingen en was onmisbaar voor het zaalhockey. We willen Bob hiervoor heel graag bedanken.

De TC heeft dit seizoen training tot speerpunt van haar beleid benoemd. We vinden het daarom erg fijn dat Loes van der Heijden onze nieuwe trainerscoördinator wordt.  Met haar ervaringen uit de hoofdklasse zal Loes zich onder andere inzetten voor de kwaliteit van de trainingen en het begeleiden van trainers.

Even voorstellen:
"Hoi, mijn naam is Loes van der Heijden, 25 jaar. Vanaf dit seizoen hockey ik weer in Rooi dames 1, na 7 jaar bij MOP in Vught te hebben gespeeld. Vanuit de TC is aan mij gevraagd om de taken van Bob als trainerscoördinator over te nemen. Ik zal dit het komende seizoen met veel plezier gaan doen, waarbij ik op de achtergrond goede steun zal ontvangen van Bart van de Akker.

We hebben alvast enkele ontwikkelingen en belangrijke punten op het gebied van trainerszaken uit de afgelopen weken kort op een rij gezet:”

- Aan het begin van het seizoen heeft er een eerste trainersbijeenkomst plaats gevonden onder leiding van Jan Kemps en Bart van den Akker, waarin uitleg is gegeven over de opbouw van een training.

- Naar aanleiding van de eerste bijeenkomst zijn er voorbeeld oefeningen geplaatst op de website van de club en deze kun je terug vinden als je bent ingelogd.

- Op 12 oktober heeft er vervolgens een tweede bijeenkomst plaats gevonden, waarin samen met de trainers de eerste weken van het seizoen geëvalueerd zijn. Daarnaast was er mogelijkheid voor het stellen van vragen en vragen naar specifieke oefeningen.

- Tevens is er uitleg geweest over de materialen die voor de trainingen gebruikt kunnen worden en waar deze ook weer netjes opgeruimd moeten worden na de training.

- Indien je gebruik wilt maken van een kluisje, kun je op aanvraag een sleutel krijgen. Mail hiervoor naar [email protected].

- Na de winterstop staat er een volgende trainersbijeenkomst gepland om wederom terug te blikken en vooruit te kijken op de rest van het seizoen.

-
Bij vragen kun je altijd terecht bij Loes van der Heijden of Bart van den Akker en via e-mailadres [email protected].    

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode