header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Werkzaamheden Zwembadweg

11-10-2012 In het voorjaar is een deel van de Zwembadweg gereconstrueerd. Hierbij is het kruispunt met de Bremhorst niet aangepakt omdat het kampeerseizoen dit niet toeliet. In overleg met Cambiance is gekozen voor een uitvoering in het najaar.

In week 41, vanaf maandag 8 oktober gaat aannemer Rasenberg dit werk uitvoeren. Als gevolg hiervan zijn de sportvoorzieningen aan de Bremhorst niet bereikbaar via de Zwembadweg.
In overleg met De Rooise Ruiters is een oplossing gevonden. Opzij van de sporthal is de doorgang momenteel afgesloten met een aantal paaltjes. Door deze tijdelijk weg te nemen ontstaat de mogelijkheid de parkeervoorzieningen aan de Bremhorst te bereiken. De sporters vanuit Sint-Oedenrode kunnen daarvoor het best over de Schijndelseweg en de Schootsedijk rijden, om vervolgens via de Paardebloem bij het sportpark te komen.
Ik wil u vragen dit kenbaar te maken aan uw sporters. Met het verzoek rekening te houden met de in- en uitgangen van de sporthal, en de auto's op het daarvoor bestemde parkeerterrein te parkeren.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode