header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

2-9-2013
Komend weekend gaat de competitie weer van start. Evenals het afgelopen seizoen, werken we met het digitale wedstrijdformulier (DWF). 
Afgelopen seizoen hebben we geleerd dat het voor alle betrokkenen een ideale manier van werken is. Het was uiteraard wel even wennen, maar het werkt uiteindelijk erg gemakkelijk. Wel vergt het van zowel scheidsrechters als coaches/aanvoerder enige discipline. Vandaar dat ik het dan nu vooraf nog even ter sprake breng, zodat we goed geïnformeerd van start kunnen.
HET IS VAN GROOT BELANG DAT ZOWEL AANVOERDERS/COACHES ALS SCHEIDSRECHTERS DIRECT NA DE WEDSTRIJD HET DWF INVULLEN EN AFRONDEN. PAS DAN KOMEN DE STANDEN OP DE STANDENMOTOR TE STAAN.
Met sportieve groet, Nicole Engbers 
wedstrijdsecretariaat MHC Sint-Oedenrode
	Informatie voor coaches/managers/aanvoerders:
Uiterlijk een dag, doch VOOR AANVANG van de wedstrijd, dient u de spelerslijst via het digitale wedstrijdformulier te bevestigen. Dit kunt u doen door in te loggen op de site van MHC Sint-Oedenrode (www.mhcsint-oedenrode.nl) en kies rechtsboven "KNHB Digitaal Wedstrijd Formulier"  of uiteraard via uw smartphone (dezelfde procedure). Kies: "ik ben coach/aanvoerder" en log in met uw lidnummer en uw eigen wachtwoord. Doorloop vervolgens het programma.
Na de wedstrijd dient de scheidsrechter in te loggen met zijn kaartnummer in combinatie met een unieke code. Deze code wordt wekelijks naar alle coaches/managers/aanvoerders gemaild. Geef deze code voor de wedstrijd door aan de scheidsrechters. LET OP: indien de coaches de spelerslijst niet van te voren  hebben bevestigd, dan kunnen de scheidsrechters de stand niet invoeren.
Indien beide scheidsrechters de stand (en evt. kaarten) hebben ingevoerd, dan dienen BEIDE coaches/managers/aanvoerders de stand nog te accorderen. Doorloop hiervoor wederom volledig het programma en rond het goed af.
Op het moment dat door beide teams de stand is geaccordeerd en afgerond, dan zal de stand binnen enkele uren direct zichtbaar worden op de standenmotor.
 
Informatie voor scheidsrechters:
Als scheidsrechter logt u in met uw kaartnummer in combinatie met een unieke code. Deze code hebben beide coaches in bezit. Vraag er voor aanvang van de wedstrijd naar en log alvast in bij het DWF. Dit kunt u doen door met uw smartphone in te loggen op de site van MHC Sint-Oedenrode (www.mhcsint-oedenrode.nl) en kies rechtsboven "KNHB Digitaal Wedstrijd Formulier". Kies: "ik ben scheidsrechter" en log in met uw kaartnummer en de unieke code die u van een van de coaches hebt gekregen. Doorloop vervolgens het programma. TIP: check voor aanvang van de wedstrijd of beide coaches/aanvoerders de spelers hebben bevestigd. Zo niet, spreek hen daar dan op aan, zodat u direct na de wedstrijd de stand kunt invullen.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode