header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Afscheid bij Dames en Heren 1

15-7-2013
Het afgelopen jaar hebben we afscheid moeten nemen van een aantal selectiespelers.

Michelle Beerens
Michelle heeft jarenlang bij dames 1 gekeept. Wat dat betreft een "kleintje" voor in de goal maar een ijzersterke keepster. De verbale motor van het team die vanuit de goal het team aanmoedigt en oppept. Michelle is enkele jaren gestopt met keepen en gaan hockeyen. Toch is het weer gaan kriebelen en ze zag in dat ze als keepster bij dames 1 hoort en is ze alweer 2 jaar trouwe keepster. Michelle stopt i.v.m. werk in Nijmegen en gaat in Nijmegen in een 2e elftal keepen.

Anne van Dijk

Anne
is in 2008 bij D1 gaan hockeyen, destijds onder Peer Merriƫnboer. Anne is een fanatieke hockeyster die van humor houdt. Als Anne een goede bal geeft kan ze zelf nog wel eens hard "WOW" roepen. Anne is heel goed met kinderen en de ienemienie's van de club, erg sociaal! Anne stopt i.v.m. studie.

Eliane Wenstedt

Eliane is onder Rob vd Ven bij D1 gehaald. Zij is op haar 15e begonnen en heeft het dus heel snel ver geschopt! Eliane is een goede mandekker en dat komt omdat zij in haar verleden altijd heeft gekorfbald. Daardoor gaf ze haar directe tegenstander vaak geen ruimte. Eliane zou aan het einde van dit seizoen stoppen in verband met haar studie geneeskunde, maar heeft eerder is het seizoen moeten afhaken i.v.m. een hardnekkige blessure.

Frank Graeper

Bij de heren heeft Frank Graeper  afscheid genomen. Frank heeft jaren zijn kwaliteiten gegeven als spits bij heren 1. Frank  heeft als heren 1 ook de activiteiten mee georganiseerd voor de club. Frank heeft besloten over te stappen naar een lager team en zal zich aansluiten bij heren 3.

Het bestuur dankt deze 4 voor hun geweldige inzet  van ieder persoonlijk. Mede dankzij deze selectiespelers hebben we van het hockey kunnen genieten. Veel succes!

 


Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode