header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Homecomingtoernooi - 31 augustus 2013

5-6-2013
Dit jaar organiseert de toernooicommissie voor het eerst een voorbereidingstoernooi: Homecoming 2013! Dit toernooi wordt speciaal georganiseerd voor dames- en heren seniorenteams uit de regio, die na de vakantie een fanatiek potje willen hockeyen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen én zin hebben in een gezellig feestje. Natuurlijk zijn ook de seniorenteams van onze eigen club welkom! Homecoming staat voor: hockeyen, muziek en gezelligheid, dat alles in American Style!

Homecoming is een eendaags toernooi dat plaatsvindt op zaterdag 31 augustus 2013. Overdag wordt er fanatiek gehockeyd, maar is er ook tijd voor de nodige ontspanning. Na de prijsuitreiking en de heerlijke BBQ barst 's avonds het feest los!

De kosten bedragen € 200 per team (max. 15 personen; per extra deelnemer daarboven € 15). Hierbij zijn een lunch en BBQ tijdens het toernooi inbegrepen. Schrijf je je in vóór 1 juli 2013 dan ontvang je 15 consumptiemunten gratis!

Schrijf je dus snel in! Download hier het inschrijfformulier en stuur dit naar [email protected]. Mail ons gerust als je nog vragen hebt!

Volg ons ook op Facebook! www.facebook.com/HomecomingToernooi

BEKIJK HIER DE POSTER!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode