header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zaterdag 29 augustus : A50 toernooi voor junioren

Technische Commissie Nieuws afbeelding

13-7 Op zaterdag 29 augustus starten we het wedstrijdseizoen weer op met het A50 toernooi. Dit is een jaarlijks toernooi voor A-B-C-D junioren waar de volgende clubs aan meedoen:
- SMHC de Hopbel - HC Uden - MHC Oss - HC Geel-Zwart - MHC St-Oedenrode - HC Boekel - HDL - Berlicum - MHC Heesch 

Lees verder

Teamindeling senioren + veteranen 2020-2021

Technische Commissie

24-6Beste (jong) senioren en veteranen, 
Bij deze de teamindeling voor komend seizoen.  Mocht je naam er nog niet bij staan, dan dien je je nog aan te melden via de ledenadministratie. Voor anderen vragen/opmerkingen graag mailen met [email protected]
Sportieve Grüsse, 
Roos

Lees verder

We trainen nog even door!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

9-6Normaal gesproken zou het hockeyseizoen nu ongeveer ten einde lopen. Omdat we veel hockeyloze weken achter ons hebben, willen we de schade enigszins inhalen door in juni nog even lekker door te trainen tot en met week 27. Voor de junioren teams vinden de laatste trainingen plaats in de week van 29 juni tot en met 3 juli. De jongste jeugdteams en trainingsmini's sluiten het seizoen af op zaterdag

Lees verder

Teamindelingen junioren seizoen 2020-2021 bekend **Update 9 juni**

Technische Commissie

2-6 ** update 9 juni ** Er zijn een aantal wijzigingen in de meisjes juniorenteams
De jongens- en meisjes juniorenteams seizoen 2020-2021 zijn bekend. Klik op lees verder om de bijlage te kunnen openen. Lees je dit bericht op de HockeyApp? Scroll dan helemaal naar beneden om de bijlage te openen.   Heb je vragen over de teamindeling? Neem dan contact op de huidige coach van je

Lees verder

Teamindelingen jongste jeugd seizoen 2020-2021 bekend

Technische Commissie

2-6De teamindeling voor de jongste jeugd is ook bekend. In de bijlage vinden jullie de indeling van de jongens en meisjes 3-6-8 tallen voor seizoen 2020-2021. Klik op lees verder om de bijlage te openen. Lees je dit bericht in de hockeyapp, scroll dan helemaal naar beneden om de bijlage te openen.

Lees verder

Overzicht van vacatures MHC

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

26-5 Beste leden,

Ondanks vele vrijwilligers die zich inzetten voor MHC Sint-Oedenrode staan er nog steeds verschillende vacatures open. De komende 3 weken gaan we er extra aandacht aan besteden om deze vacatures voor 15 juni in te vullen. De vacatures verschijnen via social media en zijn te vinden op de website van MHC Sint-Oedenrode (zie bijlage). Houd dat dus scherp in de gaten!

Lees verder

Let op! Gewijzigde trainingstijden vanaf maandag 18 mei

Technische Commissie

17-5 Vanaf komende week trainen ook de senioren weer. Daardoor zijn er aantal wijzigingen in het trainingsschema. Check deze week dus goed de Lisa-app voor gewijzigde aanvangstijden. 
Donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. De geplande trainingen vervallen op deze dag tenzij met het team anders wordt afgesproken. De trainingen van vrijdag 22 mei gaan gewoon door.

Lees verder

Keepen = Cool

Jeugd Commissie Nieuws afbeelding

14-5 Sinds maandag staan ook onze jeugd-doelverdedigers weer op het veld. Katja, Tom, Frank en Rob zijn de enthousiaste trainers van deze enthousiaste groep keepers. Sinds ruim een jaar, is er hard gewerkt om deze trainingen een blijvende structuur te geven binnen MHC. Dit heeft geresulteerd in een beleidsplan, wat maart jl. een feit is geworden. Zo gauw als de ontwikkelingen rond Covid-19 het

Lees verder

Inlooptrainingen MHC Sint-Oedenrode

Technische Commissie Nieuws afbeelding

12-5 Wil jij graag jouw zoon of dochter van 5 jaar of ouder lekker laten bewegen? Kom dan op zaterdag 23 mei en 30 mei naar onze inlooptrainingen van 10 tot 11 uur. We hebben enthousiaste trainers van Dames en Heren 1 op het veld staan die de kinderen kennis laten maken met de basistechnieken van hockey. Lees verder

Start trainingen vanaf 2 mei

Technische Commissie

30-4 Zaterdag 2 mei gaan de trainingen weer van start. Het nieuwe trainingsschema is inmiddels in de lisa-app te vinden. We zijn superblij dat we binnen een week een nieuw coronaproof trainingsschema in de lucht hebben. Er zijn een aantal wijzigingen dus kijk goed naar de trainingsdag en trainingstijd.   De gemeente heeft onze protocollen goedgekeurd. Aan jullie de belangrijke taak om deze

Lees verder

Van het bestuur: Stap voor stap starten we weer op

Bestuur MHC

28-4We zitten al weer een aantal weken binnen, een moeilijke tijd voor velen onder ons, dus zijn we blij dat de overheid heeft besloten te kunnen op starten met sporten. In eerste instantie zal het gaan om de leeftijd tot 12 jaar en de groep tussen 12 en 18 jaar, met 1.5 meter afstand. De jeugd mag weer beginnen met trainen, al zijn er voor de leeftijdsgroep 13-18 jaar nog wel wat restricties.

Lees verder

Corona-update woensdag 22 april

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

19-3 Update 22 april 2020
Yes...eindelijk hoorden we gisteren weer wat goed nieuws. Met ingang van 28 april mogen we de trainingsactiviteiten voor de jeugd weer oppakken. Fijn voor deze doelgroep, jammer voor de senioren die nog (wat) langer moeten wachten. Ook werd duidelijk dat de alle competities 2019/2020 beëindigd zijn, ook de competitie voor de jeugd.

Lees verder

Update coronavirus: Geen competitie en trainingen tot en met 6 april

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

17-3 Tot en met 6 april geen hockeycompetitie in heel Nederland Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities.

Lees verder

Vrije training voor (nieuwe) hockey kanjers!

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

4-3 @ Alle ouders met (potentiële) hockey-kids!
Het is zover: aanstaande zaterdag kun je erbij zijn om mee te maken hoe hockey-werkt!! Er wordt een fantastische ochtend georganiseerd bij MHC Sint-Oedenrode voor nieuwe kanjers die kennis willen maken met hockey. Voor jongens en meisjes!!


Lees verder

Bitje happen

Algemeen Nieuws afbeelding

26-2Beste Hockeyers
Er doet rondom de start van de tweede seizoenshelft nog een mooie kans voor een hockeybitje aan te laten meten. De orthodontistenpraktijk in Veghel heeft nog een datum beschikbaar gesteld waarvoor je jezelf kunt aanmelden.

Lees verder

Goed voorbereid de lentecompetitie in

Technische Commissie Nieuws afbeelding

17-2Over een paar weken gaat de veldcompetitie weer van start. Misschien heb je in de zaal gespeeld dit weekend, misschien heb je wel een paar maanden stil gezeten. In beide gevallen is de kans op blessures aanwezig. 

Lees verder

HW Hockeymasters gaan weer van start

Algemeen Nieuws afbeelding

24-1De HockeyWerkt Masters gaan weer van start! 
Bij HW Masters werken we aan de ontwikkeling van hockeytalent en besteden we veel aandacht aan techniek. De kinderen worden begeleid door professionele trainers en leren op een speelse manier hun vaardigheden te verbeteren. 

Lees verder

Coachcafé: Goed voorbereid naar de lentecompetitie

Technische Commissie Nieuws afbeelding

8-1 Om goed voorbereid te zijn nodigen we coaches, managers en trainers uit voor het eerste MHC Coachcafé op woensdag 12 februari, aanvang 19.30 uur in het clubhuis. 

Lees verder

Nieuwjaarsreceptie MHC Sint-Oedenrode

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

18-12We nodigen alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 19 januari 2020 om te proosten op het nieuwe jaar. Komen jullie ook? 

Lees verder

Steun de club: koop worstenbroodjes en kerstbrood

Algemeen Nieuws afbeelding

6-12 We zijn weer gestart met de jaarlijkse worstenbroodjes en kerstbroodactie! Tot en met 15 december kun je tegen een zeer scherpe prijs worstenbroodjes en kerstbrood van Bakkerij Bekkers inkopen.     Worstenbroodjes
6 stuks
€ 7,50
Kerstbrood 750 gram
per stuk

Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode