header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zaaltrainingen jeugd worden hervat

Trainingen Nieuws afbeelding

15-1 We mogen weer in de zaal trainen. Dit is natuurlijk top nieuws en hier gaan we dan ook gebruik van maken vanaf 17 januari. Via de teammanagers worden jullie verder geïnformeerd.

Hier vind je alle info over de zaal, waaronder regels en trainingsschema.
De seniorentrainingen komen deze winter helemaal te vervallen.


Lees verder

COVID - actuele maatregelen

Bestuur Nieuws afbeelding

14-1Vanaf 15 januari gleden nieuwe maatregelen. Wat dit voor onze club inhoud lees je hier:
Clubregels en afspraken  (geldig tot 25 januari) Binnen hockeyen

Lees verder

Officiële buitentrainingen NIET hervat

Trainingen Nieuws afbeelding

14-1 In overleg is besloten met de betreffende commissies dat wij tot aan de persconferentie van 25 januari nog niet buiten zullen opstarten met de trainingen. Het winterprogramma van de jongste jeugd op zaterdag gaat wel gewoon door. Voor meer informatie kun je terecht bij je coach of teammanager.
De trainingscommissie

Lees verder

Winterstop programma jongste jeugd

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

14-1 We hebben één gezamenlijk "jongste jeugd winterstop programma". Dit houdt in dat er op "gewone zaterdagen in de winterstop" door jongste jeugd gehockeyd wordt. 
Klik hier voor het schema

Lees verder

Nieuwsupdate 2de dinsdag van de maand

Communicatie Nieuws afbeelding

12-1 Hallo, Het is weer dinsdag dus neem lekker even de tijd voor het clubnieuws van deze maand. Elke tweede dinsdag van de maand ontvang je deze email met alle headlines van het clubnieuws. Zo weet je zeker dat je niks mist. Lees snel verder hieronder.

Lees verder

Hoe is het met ... Bart Takkenberg & Kevin Vernooy? Generatie '88-'97 (nu 43 jaar)

Algemeen Nieuws afbeelding

11-1 Onze club is opgericht in 1961. Van Pipowagen naar een prachtig clubhuis met kunstgrasvelden. Wie heeft de club gemaakt tot wat het vandaag is? En wat zijn de hoogtepunten in al deze tijden? In deze rubriek vertellen oud leden ons alles en lees je hoe het met onze oud leden gaat. Geniet van dit mooie verhaal:

Wat is jullie naam ?

Lees verder

Sponsoring en clubshirt

Sponsoring

11-1Rabobank stopt als hoofdsponsor De Rabobank heeft besloten te stoppen met de sponsering van onze vereniging per eind 2022. We betreuren deze keuze, maar helaas hebben we hier geen invloed op. Het is het gevolg van het nieuwe landelijke beleid van de Rabobank om geen lokale verenigingen meer te sponsoren. Een behoorlijke aderlating, mede omdat ze al meer dan 20 jaar sponsor zijn. Helemaal

Lees verder

Actiefoto's gevraagd voor fotokunstwerk clubhuis

Communicatie Nieuws afbeelding

10-1MHC Sint-Oedenrode bestaat 60 jaar, een hele tijd waarin vele foto's zijn gemaakt. Wij zoeken nu de mooiste foto's om hier een kunstwerk van te maken in het clubhuis. Kun jij ons helpen? Stuur ons je beste foto's toe: actiefoto's, teamfoto's en ook sfeerfoto's, liefst in clubtenue.

Lees verder

Update veranderingen in de kantine

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-1 We kunnen er op dit moment geen gebruik van maken in verband met Covid, maar er gebeurd veel in de kantine. De kantine wordt na de winterstop nog functioneler. Er komt maar liefst 20m2 ruimte bij. Ben je handig en wil je meehelpen? Dan horen we graag van je!

Lees verder

Vrijwilligers: Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Doe je mee?

Algemeen Nieuws afbeelding

7-1 Er wordt veel gedaan in de club, bijna alles door vrijwilligers. Ook in de winter gaat de cluborganisatie door. Wil jij ook wat bijdragen aan de club? We kunnen meer hulp goed gebruiken. Aanmelden kan bij de teammanager of bij [email protected]

De cluborganisatie, hoe ziet deze eruit?


Teamfuncties

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar 2022

Algemeen Nieuws afbeelding

1-1Wij wensen iedereen een heel gelukkig nieuwjaar. We sluiten 2021 af met veel herinneringen. De top 10 van 2021 willen we nog één maal graag delen: Het jubileum feest: 60 jaar MHC Sint-Oedenrode Hervatting competitie Start Rockeys voor kids vanaf 3,5 jaar Trainingsjongens voor de jongste jeugd op maandag 17-18u Wedstrijden en toernooitjes tegen eigen teams ivm

Lees verder

Nieuwsupdate 2de dinsdag van de maand

Communicatie Nieuws afbeelding

15-12  
Het is weer dinsdag dus neem lekker even de tijd voor het clubnieuws van deze maand. Er wordt veel gedaan in de club, dus we hebben ook veel nieuws.
Tip: Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Kijk dan in de app, onderaan bij ‘Club’. Er is een tabblad ‘Nieuws’ en ‘Agenda’. Online kijken kan ook: op de homepage worden LISA-berichten doorgeplaatst.

Lees verder

Kersttraining trainingsmini's

Jongste Jeugd

10-12Kerstbomen vullen met ballen, kerstboom slalom, kerstballen schieten.... de laatste mini training was helemaal in kerstsfeer. De trainingsmini groep heeft nu even vakantie. De trainingsgroep begint weer op 15 januari om 10.00-11.00 uur. 
Fijne feestdagen.

Lees verder

Contributie zaalhockey 2021-2022

Zaalhockey Nieuws afbeelding

9-12 Aan alle leden die zich opgegeven hebben voor zaalhockey, In verband met de COVID maatregelen, heeft MHC Sint-Oedenrode slechts een zeer beperkt aantal uren voor zaalhockey beschikbaar. Sowieso mag er momenteel na 17:00 niet meer in de zaal gehockeyd worden waardoor zaalhockey, maar ook andere zaalsporten, een enorme uitdaging hebben om een schema te maken. Als

Lees verder

Heb je het al gezien? De kantine wordt steeds mooier

Sponsoring Nieuws afbeelding

8-12 Een aantal vrijwilligers zijn druk bezig met de aankleding van het clubhuis. Er is al veel gedaan en dat laten we je graag weten. We hopen dat je snel zelf komt kijken en misschien wil je meehelpen?   

Lees verder

Zaaltraining voor D-teams

Zaalhockey Nieuws afbeelding

8-12Beste ouders en coaches van de D-teams,
Vanwege COVID kan alleen de training op vrijdag van 16-17 uur doorgaan. We willen graag alle D-teams laten kennismaken in de zaal voor de eerste zaalwedstrijd, daarom is het het volgende georganiseerd: JD1 én MD1 traint op vrijdag 10-dec in sporthal De Streepen. MD2 en MD3 traint op vrijdag 17-dec in sporthal

Lees verder

Geannuleerd ivm COVID: Nieuwjaarsborrel op 14 januari

Bestuur Nieuws afbeelding

8-12Helaas kan de nieuwjaarsborrel niet doorgaan in verband met de COVID maatregelen op dit moment.

Lees verder

Beregening waterveld afgesloten (ivm winterstop/ strenge vorst)

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-12Op woensdag 8 december is de beregening op waterveld afgesloten en de sproei-installatie is doorgeblazen. Zo is de installatie beschermd tegen vorstschade. Begin maart wordt het systeem weer operationeel.

Lees verder

Rockey sluit herfstseizoen af - 12 maart beginnen zij weer

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

6-12 De laatste Rockey van dit jaar zit erop. In september zijn 15 stoere peuters gestart met Rockey. Tijdens deze buitengym introduceerde de mascotte Rockey wekelijks een nieuw thema, waarna de kinderen met veel plezier samen konden spelen en bewegen. Na iedere les kregen de kinderen een sticker om op hun speciale beloningsposter te plakken. Afgelopen zaterdag sloten we af met een pietengym.

Lees verder

Protocol afgelastingen

Bestuur

3-12Naar aanleiding van het slechtere weer afgelopen week is er door de club een protocol opgesteld. Met dit protocol hopen we dat alle leden en vrijwilligers zo min mogelijk voor verrassingen komen te staan. Te alle tijden is het wedstrijdsecretariaat het aanspreekpunt en alleen het wedstrijdsecretariaat kan wedstrijden afgelasten. Voor vragen kun je mailen naar

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode