header foto header foto header foto header foto header foto
 

De Club MHC Sint-Oedenrode

Meer verenigingen zullen het zeggen, MHC Sint-Oedenrode is het echt de gezelligste vereniging van Brabant, misschien wel van Nederland. Klein maar fijn. MHC Sint-Oedenrode is een club met twee velden (waarvan één waterveld) en een verzorgd gezellig clubhuis. Voor een club met 500 leden goede faciliteiten welke goed onderhouden worden.

In het DNA van de vereniging zit niet alleen gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid, want ook presteren is belangrijk. Dames 1 speelt in de 2e klasse en Heren 1 speelt zijn wedstrijden ook hoog in de 2e klasse. Ook in de jeugd wordt gedeeltelijk naar prestaties gekeken, al is het bij hen voornamelijk belangrijk dat ze plezier ervaren. 

Het is bekend dat spelers zich thuis voelen aan de Bremhorst, het sportpark van MHC. Van jongs af aan kunnen ze zich ontplooien tot volwaardige hockeyers. Spelers die van buitenaf komen worden gemakkelijk opgenomen in onze 'familie', want zo vinden veel leden de club aanvoelen. Deze familieband wordt aangehaald als er weer eens een leuk evenement wordt georganiseerd, als de vaandelteams thuis moeten spelen of als sponsors gewaardeerd worden met een speciale middag. 

Zodra de handen uit de handen mouwen gestoken moeten worden, staan veel vrijwilligers klaar. Dit maakt MHC Sint-Oedenrode tot de club die het is. Een club waar het hart klopt als een hockeybal.

 

Ouderbetrokkenheid - vrijwilligers

Onze club is er voor leden en 100% door leden. Het is natuurlijk fijn om te weten wat er allemaal te doen is. Daarvoor is deze informatie. We hopen dat het duidelijk is en horen graag van je.

Teamfuncties
De teamfuncties worden na bekend making van de teamindeling door de technische commissie (TC) geïnventariseerd en verdeeld.

1 Coach
Centraal aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de teamprestatie op het veld.

2 Manager
Regelt alle organisatorische zaken, rijschema, bardienst, wedstrijdtafel etc.

3 Hulpouder scheidsrechters(bij D-E-F-teams - kan per keer afgewisseld worden)
Helpt scheidsrechters bij de thuiswedstrijden. Geeft vertrouwen en tips en is intermediair bij discussies met ouders en coaches. Wedstrijden worden gefloten door jeugdleden vanaf 12 jaar.

4 Hulpouder trainingen (bij D-E-F-teams - kan per keer afgewisseld worden)
Geeft vertrouwen en tips aan trainers en is er voor de kinderen als zij hulp nodig hebben, zodat de trainer zich optimaal kan richten op de training.

Verder krijgen ouders rijdienstennaar uitwedstrijden en bij thuiswedstrijden wordt elk team eens gevraagd om de wedstrijdtafel te bemannen.

Clubfuncties

De team overstijgende functies zijn verdeeld over commissies, zoals: technische commissie, jeugd en jongste jeugd commissie, sponsor-, accommodatie-, evenementen, bar-, bestuur- en communicatiecommissie. Er zijn in deze commissies vaak vacatures. Deze vacatures staan vermeld op de website en worden uitgezet via de HockeyApp.

A-B-C-Jeugd als vrijwilliger (vanaf C-jeugd 12/13 jaar)

Vanaf de C-jeugd wordt jeugd zelf betrokken als vrijwilliger. Allereerst door te beginnen als scheidsrechter en na het behalen van je scheidsrechtersdiploma als trainer of andere vrijwilliger.

Wil je ook je steentje bijdragen? Kijk onder bij de vrijwilligers welke functies vacant zijn en laat weten wat je leuk vindt.

 

Overige informatie

  • KvK:40215718 -Mixed Hockey Club Sint-Oedenrode
  • BTW nummer: niet van toepassing
  • Contact: zie tabblad 'De club' > Commissies
  • E-mail [email protected]
  • Proeflessen volgen? kijk onder 'Lidmaatschap'

 

 

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode