header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden en bezoekers of kun je contact opnemen via het contactformulier.

Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Update 12 juni: teamindeling meisjes junioren bekend!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

11-6 De meisjes juniorenteams seizoen 2018-2019 zijn bekend. Klik op lees verder om de bijlage te kunnen openen. Lees je dit bericht op de lisa-app. Scroll dan helemaal naar beneden om de bijlage te openen.   Heb je vragen over de teamindeling? Neem dan contact op de huidige coach van je team.
 Teamindeling meisjes junioren 2018 - 2019

Lees verder

Jongens C1 met overmacht kampioen

Technische Commissie Nieuws afbeelding

26-5 Met nog twee wedstrijden voor de boeg wist JC1 het kampioenschap in de eerste klasse veilig te stellen. Concurrent Geel-Zwart verloor in Best waardoor het team van trainer/coach Maarten van Bakel en Susan van Schaaijk zaterdag de handen al in de lucht kon steken. Eerder dit seizoen werd het team ook kampioen in de zaal. JC1 neemt het op zaterdag 16 juni om tegen de andere kampioenen van de

Lees verder

MHC Sint-Oedenrode bouwt aan een gastvrije en duurzame thuisbasis

Communicatie Nieuws afbeelding

14-5 De afgelopen weken is er door diverse vrijwilligers veel werk verzet in, op en rondom het clubhuis van MHC Sint-Oedenrode. Tijdens de januaristorm werd de dakbedekking voor een groot deel weggevaagd. Het dak was dus dringend aan vernieuwing toe. Op zaterdag 26 april werd het dak volledig gestript en in de week van 30 april dankzij de geweldige support van Bouwbedrijf van Stiphout weer

Lees verder

Save the date: A50 toernooi A-B-C-D jeugd op 1 september

Technische Commissie Nieuws afbeelding

30-5Op zaterdag 2 september staat het A50 toernooi weer gepland voor de A-B-C-D teams. Noteer deze datum alvast in de agenda! Meer informatie volgt. 

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode