header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Zaaltrainingen jeugd worden hervat

Trainingen Nieuws afbeelding

15-1 We mogen weer in de zaal trainen. Dit is natuurlijk top nieuws en hier gaan we dan ook gebruik van maken vanaf 17 januari. Via de teammanagers worden jullie verder geïnformeerd.

Hier vind je alle info over de zaal, waaronder regels en trainingsschema.
De seniorentrainingen komen deze winter helemaal te vervallen.


Lees verder

COVID - actuele maatregelen

Bestuur Nieuws afbeelding

14-1Vanaf 15 januari gleden nieuwe maatregelen. Wat dit voor onze club inhoud lees je hier:
Clubregels en afspraken  (geldig tot 25 januari) Binnen hockeyen

Lees verder

Officiële buitentrainingen NIET hervat

Trainingen Nieuws afbeelding

14-1 In overleg is besloten met de betreffende commissies dat wij tot aan de persconferentie van 25 januari nog niet buiten zullen opstarten met de trainingen. Het winterprogramma van de jongste jeugd op zaterdag gaat wel gewoon door. Voor meer informatie kun je terecht bij je coach of teammanager.
De trainingscommissie

Lees verder

Winterstop programma jongste jeugd

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

14-1 We hebben één gezamenlijk "jongste jeugd winterstop programma". Dit houdt in dat er op "gewone zaterdagen in de winterstop" door jongste jeugd gehockeyd wordt. 
Klik hier voor het schema

Lees verder

Nieuwsupdate 2de dinsdag van de maand

Communicatie Nieuws afbeelding

12-1 Hallo, Het is weer dinsdag dus neem lekker even de tijd voor het clubnieuws van deze maand. Elke tweede dinsdag van de maand ontvang je deze email met alle headlines van het clubnieuws. Zo weet je zeker dat je niks mist. Lees snel verder hieronder.

Lees verder

Hoe is het met ... Bart Takkenberg & Kevin Vernooy? Generatie '88-'97 (nu 43 jaar)

Algemeen Nieuws afbeelding

11-1 Onze club is opgericht in 1961. Van Pipowagen naar een prachtig clubhuis met kunstgrasvelden. Wie heeft de club gemaakt tot wat het vandaag is? En wat zijn de hoogtepunten in al deze tijden? In deze rubriek vertellen oud leden ons alles en lees je hoe het met onze oud leden gaat. Geniet van dit mooie verhaal:

Wat is jullie naam ?

Lees verder

Actiefoto's gevraagd voor fotokunstwerk clubhuis

Communicatie Nieuws afbeelding

10-1MHC Sint-Oedenrode bestaat 60 jaar, een hele tijd waarin vele foto's zijn gemaakt. Wij zoeken nu de mooiste foto's om hier een kunstwerk van te maken in het clubhuis. Kun jij ons helpen? Stuur ons je beste foto's toe: actiefoto's, teamfoto's en ook sfeerfoto's, liefst in clubtenue.

Lees verder

Update veranderingen in de kantine

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-1 We kunnen er op dit moment geen gebruik van maken in verband met Covid, maar er gebeurd veel in de kantine. De kantine wordt na de winterstop nog functioneler. Er komt maar liefst 20m2 ruimte bij. Ben je handig en wil je meehelpen? Dan horen we graag van je!

Lees verder

Vrijwilligers: Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Doe je mee?

Algemeen Nieuws afbeelding

7-1 Er wordt veel gedaan in de club, bijna alles door vrijwilligers. Ook in de winter gaat de cluborganisatie door. Wil jij ook wat bijdragen aan de club? We kunnen meer hulp goed gebruiken. Aanmelden kan bij de teammanager of bij [email protected]

De cluborganisatie, hoe ziet deze eruit?


Teamfuncties

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar 2022

Algemeen Nieuws afbeelding

1-1Wij wensen iedereen een heel gelukkig nieuwjaar. We sluiten 2021 af met veel herinneringen. De top 10 van 2021 willen we nog één maal graag delen: Het jubileum feest: 60 jaar MHC Sint-Oedenrode Hervatting competitie Start Rockeys voor kids vanaf 3,5 jaar Trainingsjongens voor de jongste jeugd op maandag 17-18u Wedstrijden en toernooitjes tegen eigen teams ivm

Lees verder

Contributie zaalhockey 2021-2022

Zaalhockey Nieuws afbeelding

9-12 Aan alle leden die zich opgegeven hebben voor zaalhockey, In verband met de COVID maatregelen, heeft MHC Sint-Oedenrode slechts een zeer beperkt aantal uren voor zaalhockey beschikbaar. Sowieso mag er momenteel na 17:00 niet meer in de zaal gehockeyd worden waardoor zaalhockey, maar ook andere zaalsporten, een enorme uitdaging hebben om een schema te maken. Als

Lees verder

Heb je het al gezien? De kantine wordt steeds mooier

Sponsoring Nieuws afbeelding

8-12 Een aantal vrijwilligers zijn druk bezig met de aankleding van het clubhuis. Er is al veel gedaan en dat laten we je graag weten. We hopen dat je snel zelf komt kijken en misschien wil je meehelpen?   

Lees verder

Beregening waterveld afgesloten (ivm winterstop/ strenge vorst)

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-12Op woensdag 8 december is de beregening op waterveld afgesloten en de sproei-installatie is doorgeblazen. Zo is de installatie beschermd tegen vorstschade. Begin maart wordt het systeem weer operationeel.

Lees verder

Rockey sluit herfstseizoen af - 12 maart beginnen zij weer

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

6-12 De laatste Rockey van dit jaar zit erop. In september zijn 15 stoere peuters gestart met Rockey. Tijdens deze buitengym introduceerde de mascotte Rockey wekelijks een nieuw thema, waarna de kinderen met veel plezier samen konden spelen en bewegen. Na iedere les kregen de kinderen een sticker om op hun speciale beloningsposter te plakken. Afgelopen zaterdag sloten we af met een pietengym.

Lees verder

Protocol afgelastingen

Bestuur

3-12Naar aanleiding van het slechtere weer afgelopen week is er door de club een protocol opgesteld. Met dit protocol hopen we dat alle leden en vrijwilligers zo min mogelijk voor verrassingen komen te staan. Te alle tijden is het wedstrijdsecretariaat het aanspreekpunt en alleen het wedstrijdsecretariaat kan wedstrijden afgelasten. Voor vragen kun je mailen naar

Lees verder

Zaalcompetitie - alle info (1-12)

Zaalhockey Nieuws afbeelding

28-11
Bekijk nu het zaalboekje. Er is een boekje voor de organisatie en een boekje voor spelers. Voor wat betreft de planning is de KNHB nog steeds druk bezig om de uit- en thuiswedstrijden te verplaatsen (dit ivm de eindtijd van 17 uur), dus alles kan nog verschuiven. Wij vragen alle teams om het eigen actuele programma zelf te blijven checken. Natuurlijk houden ook wij het in de gaten

Lees verder

EHBO - Naast trainingsrek, bij deur berging en veldverlichting

Accomodatie Nieuws afbeelding

17-11Waar we sporten ontstaan ook wel eens blessures. Voor de eerste hulp heeft de hockeyclub dichtbij het veld EHBO-spullen beschikbar. De spullen liggen bij de trainingsmaterialen. Iedereen heeft hier toegang toe. Loop dus direct naar de juiste plek en ga niet meer naar de bar.

Lees verder

Rabo ClubSupport - Uitslag: 923 euro voor onze trainers opleiding

Sponsoring Nieuws afbeelding

15-11 De uitslag van de RABO clubsupport is bekend en we hebben met 133 stemmen een mooi bedrag van 923,61 opgehaald. Door dit bedrag te investeringen in eigen trainers kunnen we de jaarlijkse kosten van externen verlagen en trainingen verbeteren. Bedankt allemaal voor jullie stem. 
- - - - - - - - 
(eerdere berichtgeving 25-10-2021)

Lees verder

Headsets voor scheidsrechters (eerste teams)

Arbitrage Nieuws afbeelding

13-11De club heeft headsets aangeschaft voor de scheidsrechters. Middels deze headset kunnen (bonds)scheidsrechters voor D1 en H1 met elkaar communiceren tijdens de wedstrijd en eventueel met elkaar overleggen ingeval van een onduidelijke en/of onterechte beslissing.

Lees verder

Betere schoonmaak - nieuwe schoonmaakploeg, samen houden we het netjes

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-11 Het clubhuis wordt voortaan elke maandag door een professioneel schoonmaakbedrijf gepoetst. Voorheen werd dit alles nog door vrijwilligers gedaan. Douches, toiletten kantine, bar, keuken en terras. Dankzij de schoonmaakploeg kunnen we alles nog beter schoon houden. Natuurlijk is het van belang dat we zorgvuldig met onze accommodatie om gaan. Wij vragen hier ook jullie hulp voor.

Lees verder

Info voor uitteams - 'Hup Hup Hup'

Algemeen Nieuws afbeelding

7-11Weet jij hoe de hockeyclub gast-teams van de jeugd ontvangt? Uitteams melden zich aan de bar. De coach en assistent krijgen koffie/thee aangeboden en ontvangen deze uitreiking met daarin: info over de scheidsrechters, veldindeling, ranja na de wedstrijd en over sportiviteit; de hup-hup-hup methode.   
Hallo team,

Lees verder

Verlichting veld 2 - nog beperkt mogelijk

Accomodatie Nieuws afbeelding

3-11Graag laten we jullie weten dat we druk bezig zijn met de verlichting op veld 2. Het duurt helaas langer dan gehoopt omdat de kabels kapot zijn. Het probleem is ontstaan omdat vogels de kabels kapot pikken. Dit probleem zien we ook op veld 1 (en is iets dat bij meerdere clubs gebeurd). In de winterstop gaan we dit voor alle velden oplossen. Omdat hier een hoogwerker voor nodig is en dit veel werk

Lees verder

Verse tosti's - Start project 'Gezond'

Bar Nieuws afbeelding

31-10De komende zondagen gaan we meerdere nieuwe snacks en broodjes testen. Wat zie jij graag in de kantine? Zondag 31 oktober beginnen we met VERSE TOSTI’S. Hoe meer tosti’s jullie in het weekend bestellen, hoe groter de kans dat we deze + heerlijke seizoenspecials standaard gaan serveren op de zondagen.

Lees verder

Nieuwe teamfuncties: Hulpouders voor scheidsrechters

Arbitrage Nieuws afbeelding

27-10 Er zijn al 9 teams voorzien van een hulouder. Zij zijn al aan de slag om mee te helpen in de opleiding van de scheidsrechters. Dat vinden we super fijn. We merken elke week verbetering op het veld en scheidsrechters, coaches en spelers vinden het heel fijn werken. Hieronder staat een overzicht van de teamverdeling. De wekelijkse invulling kan met ouders onderling afgestemd worden. Wil jij

Lees verder

Proeflessen voor iedereen - Sjors sportief gestart

Technische Commissie Nieuws afbeelding

23-9 Op zaterdag 9 oktober zijn de proeflessen gestart voor nieuwe leden. Met veel enthousiasme zijn de jeugdtrainers aan de slag om nieuwe kids te leren hockeyen. Wil je ook meedoen? Je kunt altijd instromen: meld je meteen aan op [email protected]
Eerder schreven wij dit:

Lees verder

MHC Hockey video van Noah

Communicatie

13-9We ontvingen deze prachtige promo van ons juniorenlid Noah. Hockey is zijn lievelingssport en wij weten wel waarom. Wat doe je dat goed!

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode