header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsorpakketten


MHC Sint-Oedenrode: Een kleine grote club

Het beste waterveld in de regio. Onze eerste teams spelen in de eerste klasse en de jeugd presteert goed. Als je in hockeyland het verhaal van MHC Sint-Oedenrode vertelt, zijn grotere clubs nieuwsgierig hoe we dat voor elkaar krijgen. Het antwoord is simpel: we zijn een familieclub waar prestatie en gezelligheid goed samengaan.

Want als het gezellig is, hebben mensen wat voor elkaar over. Dat is vooral te danken aan de inzet van een groep vrijwilligers die ieder jaar tijd en kennis investeren om onze kleine club groot te maken en te houden. Onze ambitie is het aanbieden van breedtesport: iedereen in Sint-Oedenrode kan komen hockeyen bij onze club. En dat kan dus tot mooie dingen leiden!

Als sponsor van MHC Sint-Oedenrode kunt u een bijdrage leveren aan die ambitie. Uw beloning: Uw bedrijfsnaam wordt letterlijk met trots gedragen door onze spelers die wedstrijden door heel Noord-Brabant en Limburg spelen. Daarnaast krijgt u exposure op de hockeyclub in de vorm van reclameborden, narrow-casting en op de onlinekanalen van de hockeyclub. Met uw bijdrage kunnen we investeren in onze club.

Enkele voorbeelden:

o  Train-de-trainer: opleiden van jeugdspelers tot trainer

o  Opleiden van jeugdscheidsrechters zodat wedstrijden goed en eerlijk worden gefloten

o  Uitdagende trainingsmaterialen om het technisch niveau te vergroten

o  Beginnende hockeyers in de jeugd (10-16 jaar) faciliteren met extra hockeytrainingen om sneller aansluiting te krijgen bij het team

o  Geschoolde trainers voor seniorenteams

o  Clinics om zodoende meer jeugd leden aan onze club te binden

o  Creëren / onderhouden van een fris gezellig vertrouwd clubhuis met een ‘gezonde’ uitstraling


Zoals u leest: we zitten vol ambities. In de diverse commissies van MHC Sint-Oedenrode zijn een groot aantal vrijwillige professionals actief om deze ambities vorm te geven. Met sponsoring kunt u daar onderdeel van zijn en heeft u bijna 500 ambassadeurs die uw naam en merk in de regio uitdragen. In onderstaand PDF document hebben we een aantal mogelijkheden onder elkaar gezet.

Let op: het juiste mail adres betreft [email protected]. Dit staat nu verkeerd vermeld in het document.

Hopelijk kunnen wij uw bedrijf snel als sponsor verwelkomen en zien wij u en uw bedrijfsnaam snel rond het hockeyveld terug!

Sponsorpakketten