header foto header foto header foto header foto header foto
 

Traingsvergoedingen

Trainers- en coach vergoedingen MHC Sint Oedenrode 

 

Jongste Jeugd en Jeugd

We willen graag zoveel mogelijk trainers en coaches uit onze eigen club inzetten en daarnaast aanvullen met trainersbegeleiding vanuit Hockey Werkt als leverancier.

Hoewel trainers- en coach inzet vrijwillig is willen we het voor vooral jeugd en jong senioren aantrekkelijk maken door daar een vergoeding tegenover te stellen. Verder willen we via deze route ook het lopen van maatschappelijke stages vanuit het onderwijs gemakkelijk maken zodat leden zich maatschappelijk kunnen ontwikkelen.

Voor selectieteams (D tot en met A jeugd) worden individuele afspraken gemaakt met de begeleiders. De vergoeding is maximaal de vrijwilligersvergoeding (2018: € 1.500,-). Bij het vaststellen van de vergoeding wordt rekening gehouden met aantal activiteiten (trainen, coachen, zaal), de continuïteit (aantal ‘dienstjaren’), het budget dat de club heeft en de eisen die de belastingdienst stelt aan vrijwilligersvergoedingen: 

https://www.belastingdienst.nl/vrijwilligersvergoedingVoor wie van toepassing:

1. Jeugd trainers en coaches krijgen betaald. Ouders niet.

2. Als 2 jeugd trainers een team trainen, krijgen ze elk betaald volgens onderstaand overzicht.Vergoeding (seizoen 2018-2019):

1. Vanaf 3e jaar of 18+: € 9,50 per uur

2. 2e jaars trainer: € 3,75 per uur

3. 1e jaars trainer: € 2,50 per uur

4. Coachen: € 7,50 per wedstrijdBetaling:

1. Twee keer per seizoen, wordt er betaald. Na afloop van de herfst c.q. lente competitie.

2. Uitbetaling op rekeningnummer dat in LISA bekend is voor dit lid.

3. 1 seizoen kent 22 trainingsweken. Dus tweemaal een betaling van 11 keer de vergoeding per trainer.Senioren

Voor de begeleiding van dames 1 en heren 1 worden individuele afspraken gemaakt. Voor trainingen door leden aan senioren teams geldt een vergoeding die in overleg met de trainer wordt vastgesteld en die past binnen de eisen die de belastingdienst stelt aan de vrijwilligersvergoeding. Hiervoor gelden dezelfde betalingscondities als bij de junioren.