header foto header foto header foto header foto header foto
 

Hockey Keepers

 

Over keepersmaterialen bij MHC Sint-Oedenrode

Aan het begin van ieder hockeyseizoen wordt elk team (vanaf E-jeugd) door de club voorzienvan een keepersuitrusting. Het team krijgt deze uitrusting in bruikleen en dient deze als ‘eengoede huisvader’ te beheren. De samenstelling van de uitrusting is passend bij hetspeelniveau van de keepers en/of het team en wordt bepaald door de materiaalcommissarisen hoofd-keeperstrainer van de club.

Basis keepersuitrusting

Senioren en Junioren

E-jeugd en niet-vaste D-keepers

Bodyprotector

Bodyprotector

Helm

Helm

Elleboogbeschermers*

Handschoenen (stop en stick)

Handschoenen (stop en stick)

Legguards & Klompen

Protectiebroek en tok

Tas

2 Cornermasker

Tas

Zaalriempjes (indien deelname zaalhockey)

 

 

*Vanaf de D-lijn zal in overleg met de keeperstrainer en materiaalcommissaris bekekenworden of elleboogbeschermers nodig zijn.

 

Strafcornermaskers

Ieder team, vanaf de D-jeugd wordt voorzien van twee strafcornermaskers. Deze maskers zijn in omloop sinds de sleeppush. Een gevorderde techniek die enkel bij hogere teams(vanaf C-jeugd) wordt toegepast. De maskers vormen eerder een ballast voor de speler dieze gebruikt. Het zicht wordt belemmerd en daardoor zie je de bal niet goed aankomen.Indien een team meer maskers wenst, dan zullen zij die zelf moeten bekostigen.

 

Onderhoud keepersmateriaal

Elk team cq. vaste keeper is verantwoordelijk voor zijn/haar uitrusting. Het team zorgtervoor dat de keepersuitrusting droog wordt opgeborgen. Ook dient de uitrusting van tijdtot tijd te worden gelucht. Indien de uitrusting nat is, kan deze worden uitgehangen over detas. NOOIT de tas afsluiten met natte spullen erin. Zie hiervoor ook Lockers.

 

Lockers

Ieder team vanaf de D-jeugd heeft een stalen locker ter beschikking om zijn uitrusting op tebergen. Voor de E-jeugd zijn de houten lockers aanwezig. Zie ook Reglement LockersSpeciaal hiervoor is de materiaalruimte uitgerust met vloerverwarming. De gaatjesstructuurvan de lockerstellage en de gaten in de achterwand, zorgen ervoor dat i.s.m. devloerverwarming er sprake is van voortdurende luchtcirculatie, ook bij gesloten lockers.

Tot slot: een keepersuitrusting vertegenwoordigt een waarde van € 700,- tot € 3.000,-. Wevragen hiervoor geen borg. Zorg goed voor je uitrusting zodat we dat ook in de toekomstniet hoeven doen. Vragen en info: [email protected]

 

Regelement Lockers

 

Keepen is Cool

 


 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode