header foto header foto header foto header foto header foto
 

De Club

De club MHC Sint-Oedenrode

Meer verenigingen zullen het zeggen, maar MHC Sint-Oedenrode is het echt de gezelligste vereniging van Brabant, misschien wel van Nederland. Klein maar fijn. MHC Sint-Oedenrode heeft 'slechts' twee velden (waarvan een gloednieuw waterveld) en een bescheiden clubhuis, maar meer heeft deze vereniging van bijna 500 niet nodig.

In het DNA van de vereniging zit niet alleen gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid. Ook presteren is belangrijk. Dames 1 speelt al jaren in de Eerste Klasse en Heren 1 speelt zijn wedstrijden boven in de Tweede Klasse. Ook in de jeugd wordt gedeeltelijk naar prestaties gekeken, al is het bij hen vooral belangrijk dat ze plezier ervaren. 

Het is algemeen bekend dat spelers zich thuis voelen aan de Bremhorst, het sportpark van MHC. Van jongs af aan kunnen ze zich ontplooien tot volwaardige hockeyers. Spelers die van buitenaf komen worden gemakkelijk opgenomen in de 'familie', want zo vinden veel leden de club voelen. Die familieband wordt aangehaald als er weer eens een leuk evenement wordt georganiseerd, als de vaandelteams thuis moeten spelen of als sponsors gewaardeerd worden met een speciale middag. 

Zodra de handen uit de handen mouwen gestoken moeten worden, staan veel vrijwilligers klaar. Natuurlijk, vrijwilligers zijn er nooit genoeg, maar gelukkig zijn er veel mannen en vrouwen waar het bestuur op kan rekenen. Dit maakt MHC Sint-Oedenrode tot de club die het is. Een club waar het hart klopt als een hockeybal.
 

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode