header foto header foto header foto header foto header foto
 

HW Hockeymasters gaan weer van start

Algemeen Nieuws afbeelding

24-1De HockeyWerkt Masters gaan weer van start! 
Bij HW Masters werken we aan de ontwikkeling van hockeytalent en besteden we veel aandacht aan techniek. De kinderen worden begeleid door professionele trainers en leren op een speelse manier hun vaardigheden te verbeteren. 

Lees verder

Grote Clubactie: fantastisch bedrag opgehaald!

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

17-12 De opbrengst van de Grote Clubactie is bekend! En wat zijn wij trots op alle lotenverkopers  van MHC Sint-Oedenrode. Van alle deelnemende clubs uit Meierijstad hebben we het hoogste bedrag opgehaald!Lees verder

Update informatie zaalhockey

Zaalhockey

12-12 Het zaalseizoen is weer van start gegaan. Hieronder volgt extra informatie


Locaties:
Dit jaar spelen we onze thuiswedstrijden op vier verschillende locaties. Let dus goed op in het schema waar je speelt! 
- De Streepen - Sint-Oedenrode
- Dioscuren - Schijndel
- De Bunders - Veghel
- Zwijsen College - Veghel


Lees verder

Gezocht: zaalsticks voor de jongste jeugd

Zaalhockey Nieuws afbeelding

5-12Onze 8-tallen gaan in januari en februari twee keer in de zaal trainen. Om kosten te besparen zijn op we op zoek naar zaalsticks die zij mogen gebruiken. Heb jij nog een oude/ongebruikte in de kast staan of in stick die we tijdelijk mogen lenen? Stuur een mail naar [email protected] . Onze dank is groot! 

Lees verder

Nieuwe behandeltafel in fysioruimte MHC

Algemeen Nieuws afbeelding

29-11In 2013 heeft Fysiorooi in samenwerking met MHC Sint-Oedenrode een oud kleedlokaal omgebouwd tot nette fysioruimte. Deze ruimte wordt sindsdien wekelijks gebruikt voor het onderzoeken en behandelen van hockey-gerelateerde blessures, speciaal voor alle leden van de club. 

Lees verder

Handige Lisa-App tips #2: Hockeyfood

Communicatie Nieuws afbeelding

19-11 HockeyFood: het netflix voor hockeyers
Ben jij al bekend met de netflix-omgeving voor hockeyers, genaamd: HockeyFood? Je kunt hier allerlei soorten video's vinden die jou als speler, trainer of coach beter maken.

Lees verder

Heren 1 in nieuw jasje

Algemeen Nieuws afbeelding

19-11 De Wit Schijndel en Rabobank steken MHC Heren 1 in een nieuw jasje 
Dit jaar hebben de Wit Schijndel en Rabobank er voor gezorgd dat de Rooise hockeyers van Heren 1 in nieuwe pakken en een vernieuwd tenue aan kunnen treden. Daar is de Rooise hockeyclub uiteraard erg blij mee. Doordat de Heren 1-selectie die jaar uit 21 mannen bestaat, was het noodzakelijk om tenues en pakken

Lees verder

Zaalhockey: spelregelwijzigingen en link naar kenniscentrum

Zaalhockey

19-11Begin november heeft de spelregelcommissie van de KNHB een aantal spelregelwijzigingen bekend gemaakt. 
Meer informatie over het spelreglement van het zaalhockey vind je in het kenniscentrum op de website van de KNHB . Daar tref je alle informatie over de laatste zaalregels aan.

Lees verder

Informatie over de winterstop

Technische Commissie

16-11 Na 12 hockeyweken zit de eerste helft van het hockeyseizoen er bijna op. De laatste veldwedstrijden worden in het weekend van 23-24 november gespeeld. Daarna bergen we de veldhockeyspullen even op en gaan de junioren en seniorenteams de zaal in.    T rainingen De veldtrainingen eindigen op vrijdag 22 november. De laatste training van voor de trainingsmini's is op

Lees verder

Handige LISA-App tips #1

Communicatie Nieuws afbeelding

25-10De LISA Hockey app is een onmisbare app voor spelers, coaches en ouders. In deze app vind je onder andere: Het laatste clubnieuws Een complete teammanager, met alle wedstrijden, scheidsrechters, routes, taken, teamnieuws Aanwezigheidsregistratie bij trainingen en wedstrijden Je eigen agenda: al je activiteiten in een handig overzicht. En een

Lees verder

Zaalhockey: Informatieboekje 2019-2020

Zaalhockey

12-12In dit boekje vind je beknopt de belangrijkste informatie voor iedereen die bij het zaalhockey betrokken is. Het belangrijkste zijn de taken die wij van alle betrokken verwachten om het zaalhockeyseizoen goed te kunnen laten verlopen. Lees dit als coach, supervisor of scheidsrechter even door. 

Lees verder

Samenvatting ALV 28 november 2019

Bestuur MHC

10-12 Onlangs op 28 november j.l. hebben we de Algemene ledenvergadering gehouden. Helaas konden we aan weinig van jullie een aantal mooie resultaten vertellen zoals:
 

Lees verder