header foto header foto header foto header foto header foto
 

Contributie 2020-2021

Algemeen Nieuws afbeelding

21-9Beste leden, Op maandag 14 september j.l. is de mail betreft de contributie seizoen 2020-2021 naar iedereen verstuurd.  Mocht je deze mail niet hebben gezien controleer in dat geval even of deze niet in de spam terecht is gekomen.  Heb je de mail geheel niet ontvangen, of ontbreekt de bijbehorende factuur meld dit dan via [email protected] Met

Lees verder

Grote Clubactie 2020 gaat van start!

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

15-9 Ook dit jaar doet MHC Sint-Oedenrode weer mee met de Grote Clubactie en daar kunnen wij jullie hulp hard bij gebruiken!
We hebben de afgelopen jaren veel geld opgehaald voor de club, waarmee we al mooie doelen hebben kunnen realiseren. Zoals extra investering in ontwikkeling van trainers op te leiden en aanschaf van trainingsmaterialen.
 

Lees verder

De KeepClub is geopend!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

2-9 Maandag 31 augustus was de eerste training van de KeepClub. En wat was het gezellig en leerzaam! Tijdens de KeepClub maken speelsters uit de jongste jeugd en de D-jeugd kennis met de eerste beginselen van keepen. Deze teams hebben (meestal) nog geen vaste keeper en dan is het fijn om alvast te wennen aan het keeperspak. Keeperstrainers Katja van de Ven en Floor Lauwen stomen de meiden en

Lees verder

Jumbo sponsort bidons aan alle jeugdteams!

Acties Nieuws afbeelding

26-8Afgelopen zaterdag is er afgetrapt met de kennismakingsochtend voor alle jeugdleden. Daarnaast hebben we bidons + bidonrekjes kunnen uitdelen. 
Grote dank voor Jumbo voor het beschikbaar stellen van deze flessen!
Link facebook 

Lees verder

We zijn weer van start!

Technische Commissie

26-8Afgelopen week zijn we weer van start gegaan met de training en is het zelfs gelukt om alle teams en trainers een week eerder aan het werk te zetten.  We zijn dus goed van start gegaan, maar zijn nog opzoek naar een enthousiaste trainer voor Jongens D1 op woensdagavond van 18:00 tot 19:00. 
Vragen of aanmelden; mail naar technische[email protected]

Lees verder

Corona en hockeycompetitie

Bestuur MHC

23-8 Beste leden en betrokkene,


Bijgevoegd vinden jullie informatie over het Corona beleid dat gehandhaafd zal worden binnen MHC Sint-Oedenrode. We gaan uit van een correcte naleving van de regels en vragen daarbij ieder zijn medewerking.


Veel hockeyplezier,


Bestuur MHC Sint-Oedenrode Lees verder

Vertrouwenscontactpersoon (VCP) binnen MHC Sint-Oedenrode

Algemeen

21-8 Mijn naam is Elske Engel – Muller en ik ben vanaf 1 mei 2020 de vertrouwenscontactpersoon (VCP) binnen MHC Sint-Oedenrode. Ik ben al vanaf mijn 7de betrokken bij de vereniging Vanaf mijn 7e – 21e heb ik bij MHC gehockeyd en ik ben weer gaan hockeyen toen er een maandagavond competitie was. Inmiddels speel ik bij de donderdag avond competitie Ook onze 2 kinderen zijn lid van MHC

Lees verder

Scheidsrechtersinstructie voor C-jeugd

Technische Commissie Nieuws afbeelding

2-9Om onze jeugd langzaam te laten wennen aan het fluiten van wedstrijden, worden zij vanaf het eerste jaar in de C-jeugd ingezet als spelleider bij jongste jeugd-wedstrijden. 
Op dinsdag 1 september verzorgden Jodi en Margot de instructie-avond 'Fluitend de wedstrijd in: zo doe je dat!' 
Een aantal tips voor de fluitende jeugd:

Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode