header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Competitie jeugd - planning na de herfstvakantie (KNHB)

Technische Commissie Nieuws afbeelding

20-10Van 23 - 31 oktober is het herfstvakantie. Er wordt in deze periode geen competitie gespeeld. De hockeybond (KNHB) gebruikt deze periode om te bekijken hoe de niveaus in de competities zijn. Ook kunnen zij op basis van grote verschillen teams in andere competities zetten. Hiervoor heeft de hockeybond contact met de technische commissie van onze vereniging.  Teams die alles gewonnen

Lees verder

Sticks voor proefleden - Nieuw uitgifterek, nieuwe sticks

Accomodatie Nieuws afbeelding

19-10We hebben voortaan een verrijdbare stickuitgifte rek voor proefleden. Aan de groene tape zie je dat het een clubstick is en op dit de tape staat de stickmaat. Alle sticks zijn ook schoongemaakt en de grips vernieuwd. Er zijn zelfs een aantal nieuwe sticks bij De Wit gekocht. 

Lees verder

Aankleding clubhuis, onderhoud, versieren en schoonhouden clubhuis

Accomodatie Nieuws afbeelding

19-10 Hoi allemaal, Wist je dat er bijna elke maandag- en vrijdagochtend mooimakers op de club actief zijn? Ze werken aan een steeds mooier interieur, houden de club schoon en ruimen ook veel op. In dit bericht lees je hier meer over, zodat we optimaal onze accommodatie kunnen gebruiken.   Dit is er onlangs gedaan in het clubhuis: Het bord om actualiteiten aan te

Lees verder

Douches defect

Accomodatie Nieuws afbeelding

17-10Helaas heeft de club te kampen met een kapotte boiler. Er is geen water bij de douches/ kleedruimtes. Hierdoor is douchen tijdelijk niet mogelijk. Omdat de boiler geheel vervangen wordt en benodigde onderdelen vertraging hebben, verwachten wij dat dit nog enkele weken kan duren. Sorry voor dit ongemak. We vertrouwen op jullie begrip.

Lees verder

COVID - regels clubhuis

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

17-10 Het terrein van MHC Sint-Oedenrode is voor iedereen weer toegankelijk. Wil je de kantine bezoeken, dan dien je je aan de horeca voorschriften te houden. De voorwaarden is dat je een coronatoegangsbewijs bij hebt als je binnen bent, de QR-code via CoronaCheck app of op papier. 

Lees verder

Trainers bijeenkomst geslaagd

Technische Commissie Nieuws afbeelding

14-10 Op maandag 11 oktober was de eerste trainersbijeenkomst. Deze bijeenkomst was voornamelijk voor onze jeugdtrainers. Er zijn een aantal belangrijke punten naar voren gekomen zoals: Regels en afspraken binnen de club Materiaal en de opbouw van een training.  Ook is er aandacht gegeven aan de team-trainer verhouding.  We vinden het belangrijk dat de jeugd traint op

Lees verder

Aankleding clubhuis - sponsor mee - De Club van 50

Communicatie Nieuws afbeelding

8-10Het clubhuis is prachtig verbouwd. Mooi geschilderd, goede muurbekleding, een mooie bar. Het is weer helemaal van deze tijd. Nu de aankleding nog en jij kan hierbij helpen. 

Lees verder

Gevonden voorwerpen

Accomodatie Nieuws afbeelding

3-10Beste leden, en ouders,
Helaas zien we na één maand hockeyen een enorme hoeveelheid spullen welke in één maand zijn verzameld in het clubhuis. Wij willen iedereen vragen om extra op hun eigen spullen te letten. De gevonden voorwerpen blijven voortaan 4 weken bewaard. 

Lees verder

Alle clubfuncties nu online - deze vrijwilligers maken licht werk

Communicatie Nieuws afbeelding

29-9 Binnen de club wordt heel veel gedaan. Ben je ook benieuwd door wie? Kijk dan op de pagina commissies. Hier zie je een actueel overzicht van alle clubfuncties met foto, omschrijving en contactgegevens. Dat is ook makkelijk als je iemand nodig hebt.

Lees verder

38 nieuwe scheidsrechters

Arbitrage Nieuws afbeelding

28-9 Hoera, Maar liefst 38 van de 44 kandidaten voor het scheidsrechtersexamen zijn dinsdag 28-9 geslaagd! Wij willen iedereen van harte feliciteren. Als je je diploma hebt gehaald kun je nog meer uit de wedstrijden halen. Zowel je eigen wedstrijden als speler als de wedstrijden als scheidsrechter.  
Heb je het nog niet gehaald? 

Lees verder

Hulpouders voor scheidsrechters

Arbitrage Nieuws afbeelding

27-9 Vanaf seizoen 21-22 worden er binnen alle teams hulpouders aangesteld voor de scheidsrechters. Deze functie is voor een toeschouwer; een ouder van de spelers. Een belangrijke rol bij thuiswedstrijden. De hulpouder scheidsrechters is de schakel tussen scheidsrechter en alle betrokkenen bij het spel; de toeschouwers, coach en spelers. 

Lees verder

Overzicht teamfuncties

Communicatie Nieuws afbeelding

25-9 Inmiddels is iedereen lekker aan het seizoen bezig en zullen we komende weken extra aandacht geven aan al het extra's dat bij een team hoort. Zo gaan we aan de slag met hulpouders voor de scheidsrechters en willen we ook wedstrijdverslagen gaan delen die door kinderen geschreven kunnen worden.

Lees verder

Proeflessen voor iedereen - Sjors sportief gestart

Ledenwerving Nieuws afbeelding

23-9 Op zaterdag 9 oktober zijn de proeflessen gestart voor nieuwe leden. Met veel enthousiasme zijn de jeugdtrainers aan de slag om nieuwe kids te leren hockeyen. Wil je ook meedoen? Je kunt altijd instromen: meld je meteen aan op [email protected]
Eerder schreven wij dit:

Lees verder

Grote Club Actie - Speeldag voor jong en oud - tot 23-11

Acties Nieuws afbeelding

17-9 Beste leden, Hebben jullie al gezien dat onze club meedoet met de landelijke Grote Clubactie? Wij zouden heel graag een gave speeldag organiseren en vragen daarvoor sponsoring voor deze clubactie. De opbrengst zal worden gebruikt voor een springkussen en speelmaterialen. Heb jij ook zin in een speeldag voor jong en oud? Via deze link kan iedereen meteen loten kopen. Een lot kost € 3,00 per

Lees verder

Vrijwilligers aan het woord - Katja - Keeperscommissie

Vrijwilligers Nieuws afbeelding

16-9 Onze club is er voor leden en door leden. De spelers zien we stralen op het veld en vrijwilligers zijn vaak op de achtergrond actief. Ben je benieuwd wie er achter de schermen zorgen voor deze mooie club? Hou dan deze rubriek in de gaten, waarin vrijwilligers aan het woord zijn.
 
1. Wat is je naam?
Katja van de Ven

Lees verder

Rockey, de stoere buitengym voor peuters gaat zaterdag 18-9 van start

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

15-9 Op zaterdag 18 september start de eerste les van Rockey. Twaalf stoere peuters hebben zich aangemeld om mee te gaan doen en daarmee zit de groep vol. 

Lees verder

Trainingsjongens 5-10 jaar

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

15-9 Maandag 20 september starten de trainingsjongens weer. Ben je tussen de 5 en 10 jaar dan kun je meedoen! We trainen op maandag van 17-18u op veld 1CD. Ouders en opa's en oma's mogen komen kijken. 

Lees verder

MHC 60 jaar - Openingsweekend geslaagd

MHC Events

14-9Wauw wat een geslaagd weekend hebben we achter de rug. Met vrijdag een geweldige feestavond, zaterdag vele kinderen op de club die in de stormbaan gingen en met ook zondag spannende wedstrijden. Het was heerlijk om al die vreugde te weer zien en om weer iets gemakkelijker en dichter bij elkaar te kunnen zijn. Dit beloofd veel goeds voor die seizoen. De foto's vinden jullie op social media, Insta

Lees verder

MHC Hockey video van Noah

Communicatie

13-9We ontvingen deze prachtige promo van ons juniorenlid Noah. Hockey is zijn lievelingssport en wij weten wel waarom. Wat doe je dat goed!

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode