header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Cadeautip voor de feestmaand: Sportartikelen met korting

Sponsoring Nieuws afbeelding

30-11 Natuurlijk is het super leuk om van de Sint een cadeau te krijgen. Maak je hockey outfit deze winter helemaal compleet. Daarbij heeft De Wit een mooie kortingsactie. Leden ontvangen 25% kassakorting op haarbanden, scheenbeschermers en handschoenen van Indian Maharadja. Ook geldt de hele maand december 25% korting op het clubshirt.

Lees verder

COVID - maatregelen en consequenties (vanaf 28-11)

Bestuur Nieuws afbeelding

27-11 Vanaf zondag 28 november zijn er een aantal maatregelen van kracht welke voor uitdagingen zorgen voor het hockeyen. Hieronder volgen de maatregelen en hoe we omgaan met de consequenties: 

Lees verder

Hoe is het met Elly van de Eshof ...? met 3 generaties lid van de club

Communicatie Nieuws afbeelding

20-11 Onze club is opgericht in 1961. Inmiddels 60 jaar geleden. Van Pipowagen naar een prachtig clubhuis met kunstgrasvelden. Wie heeft de club gemaakt tot wat het vandaag is? En wat zijn de hoogtepunten in al deze tijden? In deze rubriek vertellen oud leden ons alles en lees je hoe het met onze oud leden gaat. Geniet van dit mooie verhaal:

Lees verder

EHBO - Naast trainingsrek, bij deur berging en veldverlichting

Accomodatie Nieuws afbeelding

17-11Waar we sporten ontstaan ook wel eens blessures. Voor de eerste hulp heeft de hockeyclub dichtbij het veld EHBO-spullen beschikbar. De spullen liggen bij de trainingsmaterialen. Iedereen heeft hier toegang toe. Loop dus direct naar de juiste plek en ga niet meer naar de bar.

Lees verder

Rabo ClubSupport - Uitslag: 923 euro voor onze trainers opleiding

Sponsoring Nieuws afbeelding

15-11 De uitslag van de RABO clubsupport is bekend en we hebben met 133 stemmen een mooi bedrag van 923,61 opgehaald. Door dit bedrag te investeringen in eigen trainers kunnen we de jaarlijkse kosten van externen verlagen en trainingen verbeteren. Bedankt allemaal voor jullie stem. 
- - - - - - - - 
(eerdere berichtgeving 25-10-2021)

Lees verder

Headsets voor scheidsrechters (eerste teams)

Arbitrage Nieuws afbeelding

13-11De club heeft headsets aangeschaft voor de scheidsrechters. Middels deze headset kunnen (bonds)scheidsrechters voor D1 en H1 met elkaar communiceren tijdens de wedstrijd en eventueel met elkaar overleggen ingeval van een onduidelijke en/of onterechte beslissing.

Lees verder

Nieuwjaarsborrel op 14 januari (save the date)

Bestuur Nieuws afbeelding

12-11Vrijdag 14 januari organiseert MHC Sint-Oedenrode weer een nieuwjaarsborrel voor alle leden. Met al die goede voornemens willen we het nieuwe jaar maar al te graag sportief inluiden. Dit is een MHC jubileum event. Meer info volgt. Graag tot dan. Groeten, bestuur MHC

Lees verder

Nieuwsupdate 2de dinsdag van de maand

Communicatie Nieuws afbeelding

9-11 Het is weer dinsdag dus neem lekker even de tijd voor het clubnieuws van deze maand. Er wordt veel gedaan in de club, dus we hebben ook veel nieuws!
Tip: Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Kijk dan in de app, onderaan bij ‘Club’. Er is een tabblad ‘Nieuws’ en ‘Agenda’. Online kijken kan ook: op de homepage worden LISA-berichten doorgeplaatst.
 

Lees verder

Gevonden voorwerpen en inzameling voor tweedehands markt

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-11 Voortaan wordt het rek vooraan links naast de ingang multifunctioneel gebruikt, zodat we spullen een tweede leven kunnen geven. Je kunt het voor de volgende items gebruiken: Gevonden voorwerpen  Spullen neerleggen die je ter beschikking wilt stellen aan de tweedehands markt, waaronder clubshirt. Gevonden voorwerpen

Lees verder

Betere schoonmaak - nieuwe schoonmaakploeg, samen houden we het netjes

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-11 Het clubhuis wordt voortaan elke maandag door een professioneel schoonmaakbedrijf gepoetst. Voorheen werd dit alles nog door vrijwilligers gedaan. Douches, toiletten kantine, bar, keuken en terras. Dankzij de schoonmaakploeg kunnen we alles nog beter schoon houden. Natuurlijk is het van belang dat we zorgvuldig met onze accommodatie om gaan. Wij vragen hier ook jullie hulp voor.

Lees verder

Hoe is het met...? Jack Werners - bijna 80 en hockeyt nog steeds

Communicatie Nieuws afbeelding

7-11 Onze club is opgericht in 1961. Inmiddels 60 jaar geleden. Van Pipowagen naar een prachtig clubhuis met kunstgrasvelden. Wie heeft de club gemaakt tot wat het vandaag is? En wat zijn de hoogtepunten in al deze tijden? In deze rubriek vertellen oud leden ons alles en lees je hoe het met onze oud leden gaat. Geniet van dit mooie verhaal:
Mijn naam is Jack Werners.

Lees verder

Info voor uitteams - 'Hup Hup Hup'

Algemeen Nieuws afbeelding

7-11Weet jij hoe de hockeyclub gast-teams van de jeugd ontvangt? Uitteams melden zich aan de bar. De coach en assistent krijgen koffie/thee aangeboden en ontvangen deze uitreiking met daarin: info over de scheidsrechters, veldindeling, ranja na de wedstrijd en over sportiviteit; de hup-hup-hup methode.   
Hallo team,

Lees verder

Kerstactie: Worstenbrood en Kerstbrood (sponsor de clubkas)

Sponsoring Nieuws afbeelding

7-11 Het is weer tijd voor de vertrouwde kerstactie met de verkoop van worstenbroodjes en kerstbrood. De actie is extra voordelig én het levert extra inkomsten op voor de club.
Betaalbare worstenbroodjes en kerstbrood

Lees verder

Grote Club Actie - Speeldag voor jong en oud - t/m 13-11

Sponsoring Nieuws afbeelding

6-11 Nog t/m aanstaande zaterdag - 13 november - kunnen de boekjes voor de grote clubactie inleveren. Ook kun je tot die tijd nog online loten verkopen. De tussenstand van online is op dit moment .... We hopen dat jullie deze week nog aan de slag gaan en de link delen, dan kunnen we volgend jaar van de opbrengst een leuke speeldag organiseren. Via deze link kan iedereen meteen loten kopen. Een

Lees verder

Boiler douches vervangen en nieuwe zonnepanelen

Accomodatie Nieuws afbeelding

4-11Het was een grote ingreep en het duurde wel eventjes omdat de onderdelen vertraging hadden. De boiler is vervangen. De douches kunnen weer gebruikt worden. Bedankt voor jullie begrip.

Lees verder

Verlichting veld 2 - nog beperkt mogelijk

Accomodatie Nieuws afbeelding

3-11Graag laten we jullie weten dat we druk bezig zijn met de verlichting op veld 2. Het duurt helaas langer dan gehoopt omdat de kabels kapot zijn. Het probleem is ontstaan omdat vogels de kabels kapot pikken. Dit probleem zien we ook op veld 1 (en is iets dat bij meerdere clubs gebeurd). In de winterstop gaan we dit voor alle velden oplossen. Omdat hier een hoogwerker voor nodig is en dit veel werk

Lees verder

Verse tosti's - Start project 'Gezond'

Bar Nieuws afbeelding

31-10De komende zondagen gaan we meerdere nieuwe snacks en broodjes testen. Wat zie jij graag in de kantine? Zondag 31 oktober beginnen we met VERSE TOSTI’S. Hoe meer tosti’s jullie in het weekend bestellen, hoe groter de kans dat we deze + heerlijke seizoenspecials standaard gaan serveren op de zondagen.

Lees verder

Zaalcompetitie update (28-11)

Zaalhockey Nieuws afbeelding

28-10
Bekijk nu het zaalboekje met praktische info en tactische info, voor spelers en begeleiders. Voor wat betreft de planning is de KNHB nog steeds druk bezig om de uit- en thuiswedstrijden te verplaatsen (dit ivm de eindtijd van 17 uur), dus alles kan nog verschuiven. Wij vragen alle teams om het eigen actuele programma zelf te blijven checken. Natuurlijk houden ook wij het in de

Lees verder

Nieuwe teamfuncties: Hulpouders voor scheidsrechters

Arbitrage Nieuws afbeelding

27-10 Er zijn al 9 teams voorzien van een hulouder. Zij zijn al aan de slag om mee te helpen in de opleiding van de scheidsrechters. Dat vinden we super fijn. We merken elke week verbetering op het veld en scheidsrechters, coaches en spelers vinden het heel fijn werken. Hieronder staat een overzicht van de teamverdeling. De wekelijkse invulling kan met ouders onderling afgestemd worden. Wil jij

Lees verder

PET Flessen inzamelen - goed voor clubkas

Bar Nieuws afbeelding

22-10 Bij sportverenigingen worden jaarlijks veel plastic flesjes met water of frisdank verkocht. Binnenkort kunnen clubs geld verdienen door deze PET flessen in te zamelen. Vanaf 1 juli 2021 zit er namelijk 15 cent statiegeld op plastic flesjes. Niet-commerciële sportverenigingen mogen het statiegeld houden en aan de club besteden of aan een goed doel schenken.

Lees verder

Accommodatie nieuws: onderhoud, versieren en schoonhouden clubhuis

Accomodatie Nieuws afbeelding

19-10 Hoi allemaal, Wist je dat er bijna elke maandag- en vrijdagochtend mooimakers op de club actief zijn? Ze werken aan een steeds mooier interieur, houden de club schoon en ruimen ook veel op. In dit bericht lees je hier meer over, zodat we optimaal onze accommodatie kunnen gebruiken.   Dit is er onlangs gedaan in het clubhuis: Het bord om actualiteiten aan te plakken

Lees verder

Sponsor mee met De Club van 50 - voor het goede doel: aankleding clubhuis

Sponsoring Nieuws afbeelding

14-10 We zijn een maand bezig en we hopen dat jullie al zien dat het clubhuis steeds mooier wordt. Een aantal spullen krijgen we gesponsord en de rest gaan we investeren nadat we hiervoor budget hebben. In totaal is ons streven om met 7.000 euro alles helemaal tiptop te maken. Te denken valt dan aan nieuwe barkrukken, een grote tafel met stoelen voor vergaderingen, voor teams om aan te zitten en om

Lees verder

Trainers bijeenkomst geslaagd

Technische Commissie Nieuws afbeelding

14-10 Op maandag 11 oktober was de eerste trainersbijeenkomst. Deze bijeenkomst was voornamelijk voor onze jeugdtrainers. Er zijn een aantal belangrijke punten naar voren gekomen zoals: Regels en afspraken binnen de club Materiaal en de opbouw van een training.  Ook is er aandacht gegeven aan de team-trainer verhouding.  We vinden het belangrijk dat de jeugd traint op

Lees verder

Alle clubfuncties nu online - deze vrijwilligers maken licht werk

Communicatie Nieuws afbeelding

29-9 Binnen de club wordt heel veel gedaan. Ben je ook benieuwd door wie? Kijk dan op de pagina commissies. Hier zie je een actueel overzicht van alle clubfuncties met foto, omschrijving en contactgegevens. Dat is ook makkelijk als je iemand nodig hebt.

Lees verder

Overzicht teamfuncties

Communicatie Nieuws afbeelding

25-9 Inmiddels is iedereen lekker aan het seizoen bezig en zullen we komende weken extra aandacht geven aan al het extra's dat bij een team hoort. Zo gaan we aan de slag met hulpouders voor de scheidsrechters en willen we ook wedstrijdverslagen gaan delen die door kinderen geschreven kunnen worden.

Lees verder

Proeflessen voor iedereen - Sjors sportief gestart

Technische Commissie Nieuws afbeelding

23-9 Op zaterdag 9 oktober zijn de proeflessen gestart voor nieuwe leden. Met veel enthousiasme zijn de jeugdtrainers aan de slag om nieuwe kids te leren hockeyen. Wil je ook meedoen? Je kunt altijd instromen: meld je meteen aan op [email protected]
Eerder schreven wij dit:

Lees verder

Trainingsjongens 5-10 jaar

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

15-9 Maandag 20 september starten de trainingsjongens weer. Ben je tussen de 5 en 10 jaar dan kun je meedoen! We trainen op maandag van 17-18u op veld 1CD. Ouders en opa's en oma's mogen komen kijken. 

Lees verder

MHC Hockey video van Noah

Communicatie

13-9We ontvingen deze prachtige promo van ons juniorenlid Noah. Hockey is zijn lievelingssport en wij weten wel waarom. Wat doe je dat goed!

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode